Soalan Lazim

Apakah yang perlu saya lakukan jika pembayaran kad kredit saya tidak betul?

Jika ralat berlaku semasa menggunakan kad kredit untuk mendaftar keluar, anda boleh kembali dan membuat pesanan sekali lagi, kemudian membatalkan pesanan yang tidak berjaya dibayar. Anda boleh menghubungi syarikat kad kredit anda untuk mengesahkan bahawa kad kredit anda berada dalam kedudukan yang baik. Jika anda tidak mencubanya berkali-kali, sila hubungi kami untuk mendapatkan bantuan.

Bagaimanakah saya boleh membatalkan atau menukar pesanan saya?

Anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan dalam talian kami melalui e-mel.

Adakah anda menjamin privasi saya?

Ya, kami menjamin untuk menyediakan pelanggan pengalaman membeli-belah dalam talian yang selamat dan boleh dipercayai, dan kami menjamin privasi mutlak pelanggan. Kami melakukan yang terbaik untuk memastikan kerahsiaan anda.

Bungkusan saya telah dikembalikan kepada pengirim, apakah yang perlu saya lakukan sekarang?

Maklumat penjejakan untuk sesetengah pelanggan mungkin menghadapi status lantunan kepada pengirim. Ini bermakna pakej itu tidak boleh dihantar dan kini dihantar semula ke kemudahan kami.

Adakah anda mempunyai produk yang tidak disenaraikan?

Kami akan menambah produk baharu setiap minggu dan akan menambah beberapa produk tidak tersenarai secepat mungkin! Sila hubungi perkhidmatan pelanggan kami melalui e-mel untuk mengetahui tentang item atau jenama tertentu.

Di manakah saya boleh mencari maklumat mengenai pesanan yang saya buat?

E-mel Pengesahan Pesanan anda mengandungi butiran pesanan anda termasuk nombor pesanan. Anda juga mendapat nombor penjejakan dari mana anda boleh menjejaki pesanan anda.

Berapa lama masa yang diambil untuk bungkusan itu sampai?

Selepas membuat pesanan, kami akan memproses dan menghantarnya dalam masa 72 jam. Logistik biasanya 7-10 hari. Sebanyak 10-13 hari.